Hun som går

Hun som går - Samar Yazbek | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samar Yazbek
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Hun som går.pdf
ISBN
2444224106348

BESKRIVELSE

Samar Yazbeks roman Hun som går er en rystende opptegnelse om en ung jentes forsøk på å erkjenne krigens banale grusomheter. Det er en original og gripende bok som bringer leseren tett på de umenneskelige lidelsene under borgerkrigen i Syria.«Et stumt skrik fra Syrias helvete ...» Kristeligt DagbladRima sitter bundet fast i en kjeller i Ghouta utenfor Damaskus. Hele livet har de rastløse beina hennes villet gå av sted med henne. Men der hun tidligere ble stoppet av morens frykt for at hun skulle løpe sin vei, er det nå noe langt mer alvorlig som har tatt makten over henne: I Syria kommer krigens drønn stadig nærmere - så nærme at uskyldige mødre dør og unge jenter havner i avgrunnen.Rima forstår seg ikke på voldshandlingene. Hun greier ikke å ta dem inn over seg, men fortsetter å søke tilfukt i en fantasiverden. For å ta kontroll over redselen og maktesløsheten i kjellerrommet begynner hun til slutt å skrive ned sin historie.«Det er en genial romankarakter som Samar Yazbek skriver fram ... Den litterært begavede, men uvitende Rima registrerer uten helt å forstå, uten å tolke og uten å ta parti.» Mattias Hagberg, Göteborgsposten«Hun som går er en dypt original, nesten surrealistisk fantasi skrevet i et enkelt og tydelig språk ...» Lennart Bromander, Arbetarbladet«Radikalt og sørgelig om krigens Syria ...» Sandra Stiskalo, Kulturnytt P1«En roman om ufattelige tap.» Martina Montelius, Expressen«Boken ... etterlot denne leser meget berørt, og det skyldes - i tillegg til den grusomme virkelighet den beskriver - Yazbeks sans for detaljer, så som fargen på husmurene da gassbombene faller ...» Kathrine Tschemerinsky, Weekendavisen

Telefonen ringer i ett, og i dag har hun 13 pasienter som skal fysisk innom kontoret. Ønsker du en hund som kan gå mye løs, eller er det greit at hunden må gå i bånd mesteparten av året? Dersom hunden bør kunne gå mye løs bør du velge bort de polare spisshundene og de jakthundrasene som er avlet for å forfølge vilt eller søke stort. Hun går inn i aftenbladledelsen. Styrene i Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende har ansatt Mari-Marthe Aamold (27) som daglig leder og økonomidirektør for de to selskapene. Hun legger likevel til at det er mange eiere som vier mye av sin fritid til hunden.

Samar Yazbeks roman Hun som går er en rystende opptegnelse om en ung jentes forsøk på å erkjenne krigens banale grusomheter. Det er en original og gripende.. Vår pris 179,-.

RELATERTE BØKER