Modellene

Modellene - Vera Voss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Voss
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Modellene.pdf
ISBN
3689280326402

BESKRIVELSE

De4 er en serie om fire jenter som skaper seg et dobbeltliv på nettet. Julie, Bea, Stine og Lilly kan, skjult bak bloggprofilene sine, ta tak i problemer ingen andre gjør noe med. Hver bok fortelles av én av de fire jentene. Gjennom serien blir vi etter hvert kjent med hele gjengen. Beas drøm om å bli modell kræsjlander da hun får beskjed om at hun er for tykk. Men da hun blir kontaktet av en agent som sier hun er noe av det mest talentfulle han har sett, bestemmer Bea seg for å ikke gi seg - hun skal lykkes koste hva det koste vil. Dette er andre bok i serien om De4. Samtidig blir De4 blir involvert i en etterforskning av en stor lekkasje av nakenbilder på Internett. De4 sverger på at de skal finne den som står bak.

Dermed er det altså ingen Hjem-knapp, men i stedet ansiktsgjenkjenning som sitter i hakket øverst på skjermen, akkurat som på fjorårets iPhone X, som nå er utgått.. Den direkte avløseren for iPhone X er iPhone XS. Modellene har ofte et litt særpreget utseende, noe som skiller dem ut fra alle oss andre.

NordMod2030 er et nordisk forskningsprosjekt som skal identifisere og diskutere hvilke utfordringer landene vil måtte takle i årene fram mot 2030. På flere av modellene kommer nå en funksjon som heter Real Game Enhancer+. Denne funksjonen skal gjøre endringer i bildet slik at du enklere kan se detaljer og ikke minst fienden når du spiller.

RELATERTE BØKER