Samskriving

Samskriving - Alf Gunnar Eritsland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Gunnar Eritsland
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Samskriving.pdf
ISBN
7285952117375

BESKRIVELSE

Boka gir innfring i den delen av skriveopplringa som kallast samskriving, dvs. at fleire elevar skriv ein tekst saman. Forfattaren tek utgangspunkt i dei nye mla i Kunnskapslftet, og kombinerer teoretiske og praktiske perspektiv p samskrivingsmetodikk.Boka vil gi ei innfring i den delen av skriveopplringa som kallast samskriving, det at fleire elevar skriv ein tekst saman. Dette er ein metode som har utspring i, og er ei vidareutvikling av, prosessorientert skriveopplring. Forfattaren tek utgangspunkt i dei nye mla i lreplanen og kombinerer teoretiske og praktiske perspektiv p samskriving. Forfattaren tar mellom anna for seg samanhengen mellom munnleg og skriftleg sprkbruk, samtale som utgangspunkt for skriving, modellar for ein samskrivingsmetodikk og bruk av digitale verkty ved samskriving. Boka er skriven for norskstudentar i allmennlrarutdanningane og lrarar i grunnskulen.Alf Gunnar Eritsland er frstelektor i norsk ved Avdeling for lrarutdanning, Hgskolen i Oslo. Han har arbeidd mykje med skriveopplring, og har tidlegare gitt ut mellom anna boka Skrivepedagogikk. Teori og metode (Samlaget 2004).

Det krevst inga innlogging for å nytte dette programmet, og det er derfor ein lav terskel for å ta det i bruk. Å avskrive er å fordele en varig eiendels verdi over flere regnskapsperioder, slik at kostnaden i hver periode tilsvarer verdifallet i perioden. Særskriving og samskriving («orddeling») Tegnsetning. Apostrof; Stor eller liten bokstav? Sett inn rett tegn; Presist språk.

Du vil lære gjennom både konkrete eksempler og forskningsbaserte, teoretiske tilnærminger. Samskriving oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Video: Samskriving i word online.

RELATERTE BØKER