Veien til glede og selvrespekt

Veien til glede og selvrespekt - Dan Yu | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Yu
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Veien til glede og selvrespekt.pdf
ISBN
3006687169170

BESKRIVELSE

"Alle ønsker seg et lykkelig liv. Men lykke er en følelse, det har ingenting med velstand og makt å gjøre. Det har med hjertet å gjøre." Den gode vil finne godhet i den, og den kloke vil finne visdom. Denne klassiske tekstens verdi ligger kanskje ikke i ritualer eller ærbødighet som inspirerer til ærefrykt og engstelse, men snarere i des flyt og i måten den trekker leseren inn på. Mange mennesker har fordypet seg i denne visdommen opp gjennom tidene. Selv om alle oppfatter den på forskjellig vis, kan hvert enkelt liv, hvert individ følge sin egen vei og til slutt komme frem til ett og samme mål. I Kina sier vi: Sannheten har aldri vært langt unna vanlige mennesker" - det er i sannhet tilfelle her. "I stedet for å slåss med andre skal vi kjempe med oss selv og finne ut hvordan vi kan bli bedre mennesker."

Det […] På denne siden gir vi deg flere fine og motiverende dikt om livet, og alle utfordringene som livet kan by på. Se også: Sitater om livet - Ordtak om livet.

Det […] På denne siden gir vi deg flere fine og motiverende dikt om livet, og alle utfordringene som livet kan by på. Se også: Sitater om livet - Ordtak om livet.

RELATERTE BØKER