Klar for Norge 4

Klar for Norge 4 - Mette Horn Elieson, Eva Høgberg, Elsa Rinholm Wulff | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Horn Elieson, Eva Høgberg, Elsa Rinholm Wulff
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Klar for Norge 4.pdf
ISBN
7158284788573

BESKRIVELSE

Klar for Norge er delt opp i 4 moduler. Hver modul har tekstbok med lyd-CD og arbeidsbøker med oppgaver til tekstboka og lydstoffet. Tekstbøkene inneholder dialoger, litterære tekster, viktig informasjon, bildestoff, kunstverk og diskusjonsoppgaver. Bak i hvert kapittel finnes en oversikt over ord og uttrykk som er brukt i kapitlet, og grammatikkdelen "Jobb med språket". Til modul 1 og 2 finnes ordlister på 21 språk samt øvinger i lytteforståelse.

Norge Vi sitter for mye stille. Derfor har regjeringen laget en ny plan.

Tekstbøkene inneholder dialoger, litterære tekster, viktig informasjon, bildestoff, kunstverk og diskusjonsoppgaver. Klar for Norge - med oljestøtte! PARK CITY (ODDLEIV) - Fikser du Statoil som sponsor, er jeg klar for Norge, gliser Johann Mühlegg, og mener jeg må hoste opp rikdommer fra arvesølvet ute i ... Klar for Norge er delt opp i 4 moduler. Hver modul har tekstbok med lyd-CD og arbeidsbøker med oppgaver til tekstboka og lydstoffet.

RELATERTE BØKER