Kurt kurér

Kurt kurér - Erlend Loe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Kurt kurér.pdf
ISBN
9630092177584

BESKRIVELSE

"To land, to folk!" Dette er opprørsleder Hektor Hellføkks slagord i kampen for å dele Norge i to. Rabiate nordlendinger er lei av å betale skatt til opera og kjønnsforskning. De har ødelagt veier og flyplasser. Jernbane- telefon- og internett er sprengt i fillebiter. I denne ugjestmilde atmosfæren må Kurt ta seg nordover med en viktig beskjed. Det står om liv og død og landets videre skjebne.

Kurt kurér Erlend Loe (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall . Kjøp.

Navnet er en kortform av det gammelhøytyske navnet Konrad, som betyr modig rådgiver, og av det engelske navnet Curtis, som har opprinnelse i et etternavn og betyr høflig.Navnet er i bruk i de skandinaviske, tysk- og engelskspråklige land. Grunnavnet Konrad er kjent brukt i Norge siden 1300-tallet.Kortformene Kurt og Kort har vært i bruk siden 1400 ... Kjøp Kurt kurér fra Agency At last, another book about the fork truck driver Kurt! This time, rebels want to divide Norway into two parts and Kurt has to line up as Gunnar's courier.

RELATERTE BØKER