Leseforståelse C

Leseforståelse C - Görel Hydén, Magdalena Schubert, Cecilia Svidén | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Görel Hydén, Magdalena Schubert, Cecilia Svidén
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Leseforståelse C.pdf
ISBN
5414249015265

BESKRIVELSE

Leseforståelse C består av 22 tekster. Hvert oppslag tar for seg en spesiell sjanger. Det er 22 oppslag, fordelt som følger: Oppslagets venstre side: En overskrift som angir sjanger, illustrasjon som hjelper leseren til å forstå tekstens innhold og selve teksten.På høyre side av oppslaget finner man spørsmål på tre nivåer, nivåene er skilt med farger:* Lilla nivå. Hva står det i teksten? Elevene finenr svaret i teksten. Bildene er viktige ledetråder. * Gult nivå. Hva forteller teksten? Elevene finner svaret i teksten, men ikke alltid direkte gjengitt. * Grønt nivå. Les mellom linjene. Elevene må reflektere selv, lese mellom linjene for å finne svaret. Den oransje boksen øverst inneholder forslag til overskrift på teksten, som elevene selv velger.

Det er 22 oppslag, fordelt som følger: Oppslagets venstre side: En overskrift som angir sjanger, illustrasjon som hjelper leseren til å forstå tekstens innhold og selve teksten. Leseforståelse C består av 22 tekster. Hvert oppslag tar for seg en spesiell sjanger.

På måten hun reagerte overfor bonden og læreren i retten. d.

RELATERTE BØKER