Finn et ord, og bruk det nå

Finn et ord, og bruk det nå - Merete Engel, Lone Hallahan, Irene Hansen, Anita Rasmussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Engel, Lone Hallahan, Irene Hansen, Anita Rasmussen
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Finn et ord, og bruk det nå.pdf
ISBN
3887491991610

BESKRIVELSE

Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge. Lærerveiledningen Inneholder grundig forklaring til øvelsene i elevheftet, angivelse av hvilket materiell som kan brukes, og tips til alternative øvelser. Lærerveiledningen inneholder 29 kopieringsoriginaler.

Cd-en Består av en rekke kjente sanger, rim og regler som egner seg godt for denne aldersgruppen. Det andre trinnet Finn et ord og bruk det nå er primært rettet mot fremmedspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring.

Flere hundre norske kunder har nå investert i eiendom på Nord-Kypros gjennom Eurosol AS. Vi er ikke et fordyrende mellomledd! Våre kunder sparer penger ved å bruke oss, da vi i kraft av vår størrelse klarer å forhandle frem en bedre avtale for våre kunder. Fagbøker, skolebøker, læreverk og digitale læremidler for barneskole, ungdomsskole, videregående (vgs), fagskole, universitet og høgskole.

RELATERTE BØKER