Pers nye klær

Pers nye klær - Elsa Beskow | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Pers nye klær.pdf
ISBN
6964418715721

BESKRIVELSE

Dette er en nydelig fortelling om Per som eide et lam. Lammet vokste, og til Farmor med ullen. Kjære Farmor, kan du karde ullen for meg? Jo, det kan jeg, lille Gullhjerte, hvis du kan luke gulrotsengene mine imens, sa Farmor Per går videre til Mormor som skal spinne for ham, men hele tiden gir han noe tilbake. Han passer kuene for Mormor. Og slik fortsetter det til Per står der i flunkende ny dress en søndag morgen. Passer fra 4 år og oppover. 30. opplag

Kjøp. Varenummer: 25108 Kategori: Andre bøker.

Basert på tallene, befolkningsmengde og hvor mye plaggene veier i gjennomsnitt, kan vi estimere at det ble importert cirka 67 plagg per person i 2013, forklarer Klepp. Kjøp Pers nye klær fra Tanum Dette er en nydelig fortelling om Per som eide et lam. Lammet vokste, og til Farmor med ullen.

RELATERTE BØKER