Teori og praksis

Teori og praksis - Nikolaj Frobenius | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolaj Frobenius
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Teori og praksis.pdf
ISBN
8425073065042

BESKRIVELSE

Boka bak filmen Sønner av Norge.Teori og praksis er en løgnaktig selvbiografi om å vokse opp i drabantbyen Rykkinn i Bærum. Det er en nesten sann roman om arkitektsønnen Nikolaj og hans familie, som flytter inn i farens teoretiske paradis i 1972. Det er en beretning om kulturradikalernes forventninger og tap. Om pønkens energiske opprør. Om rus og galskap. Og det er en skildring av et helt usedvanlig forhold mellom far og sønn.Boka danner grunnlag for filmen Sønner av Norge, som Nikolaj Frobenius selv har skrevet manus til. Filmen er regissert av Jens Lien og med Sven Nordin i rollen som Nikolajs far og Åsmund Høeg i rollen som Nikolaj. Tildelt Oslo-prisen for Årets beste bok 2005 av Natt og DagNominert til Brageprisen. Nominert til P 2-lytternes romanpris.«Dette er en av de bøkene forfatteren måtte skrive - og du må lese.» Anders Sundnes Løvlie i «Høstens beste bøker», Dagsavisen«Resultatet har da også blitt en usedvanlig god roman.» Terje Holtet Larsen, Bergens Tidende«Svært gripende er skildringen av det ambivalente far-sønn-forholdet - Fortjener all den oppmerksomhet som en brageprisnominasjon representerer.» Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

Boka gir også praktiske anvisninger for organisering av det sosialpedagogiske arbeidet i skolen. Les mer.

Emnet er kun tilgjengelig for programstudenter på bachelorprogrammet i psykologi. Denne lektorrollen er utviklet for å minske gapet mellom teori og praksis. Erfaringen viser at rollen er krevende, men utfordrende (3,4).

RELATERTE BØKER