Anton den store

Anton den store - Gudrun Skretting | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrun Skretting
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Anton den store.pdf
ISBN
6188928876423

BESKRIVELSE

Anton blir kjent med en jente med svømmebasseng. Innendørs svømmebasseng. Kan man ønske seg mer? tenker Anton, og får plutselig smaken på det gode liv. Dessverre bruker pappa de få pengene han har på bryllupet sitt, og Anton må finne kreative måter å bli rik på. Lufte hunder, gamle menn og barnebarna deres, for eksempel. Men et liv i jakt på luksus har sin pris, og Anton må velge mellom venner, kjærester og brusmaskiner i denne tredje boka om Anton Albertsen.

De tar mange bilder. Hva skjer når Ine finner ut at de har tatt mange bilder og når Anton har noe lilla rødt på halsen? Jeg gir boken ... Boka Anton den store er den tredje boka om Anton og vennene.

119,-Anton blir kjent med en jente med svømmebasseng. Innendørs svømmebasseng.

RELATERTE BØKER