Knust himmel

Knust himmel - Erin Hunter | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Knust himmel.pdf
ISBN
8474524108155

BESKRIVELSE

Skyggeklanen fins ikke lenger. En gruppe omstreifere hersker i furuskogen nå, og den onde lederen deres, Mørkhale, kommer ikke til å gi seg før han har vunnet over de andre klanene også. Olderhjerte er mer sikker enn noen gang på at deres eneste håp er å finne den forsvunne Himmelklanen og sørge for at Stjerneklanens profeti går i oppfyllelse - før Mørkhales grufulle styre gjør slutt på krigerklanene for godt. Denne sjette serien av Kattekrigerne er spekket med episke eventyr og gripende intriger. For nye lesere er den en perfekt introduksjon til kattekrigernes verden, mens den for trofaste fans gir et etterlengtet gjensyn med Tordenklanen til Buskestjerne, fra tiden etter Omen fra stjernene.

En gruppe omstreifere hersker i furuskogen nå, og den onde lederen deres, Mørkhale, kommer ikke til å gi seg før han har vunnet over de andre klanene også. Olderhjerte er mer sikker enn noen gang på at deres eneste håp er å finne den forsvunne Himmelklanen og sørge for at Stjerneklanens p Knust himmel .

Olderhjerte er mer sikker enn noen gang på at deres eneste håp er å finne den forsvunne Himmelklanen og sørge for at Stjerneklanens profeti går i oppfyllelse - før Mørkhales grufulle styre gjør ... Knust himmel; Medansvarlig: Morset, Tora Larsen; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Katter; Kattar; Serie: Kattekrigerne; Serienummer: bok 3; År: 2018; Noter: En gruppe omstreifere hersker i furuskogen nå, og den onde lederen deres, Mørkhale, kommer ikke til å gi seg før han har vunnet over de andre klanene også. Skyggeklanen har han ... Knust er 5 bokstaver langt og inneholder 1 vokaler og 4 konsonanter.

RELATERTE BØKER