Svik

Svik - Trude Teige | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Svik.pdf
ISBN
9140638697764

BESKRIVELSE

En idyllisk bygd på Sunnmøre blir åsted for drap.Liket av en eldre mann blir funnet i en båt som driver på fjorden. Mannen viser seg å være en tysk turistsom har feriert i bygda i mange år.Kajsa Coren er tilbake i Losvika på Sunnmørskysten, der hun bodde som barn. Hun arbeider med en bokom kvinnene under andre verdenskrig og kommer over en historie om en tyskerjente som sporløstforsvant fra bygda i 1942. Kajsa oppdager etter hvert flere ukjente historier og mørke hemmeligheter frabåde nær og fjern fortid. Er det hennes undersøkelser som fører til at det skjer et nytt drap?"Svik" er en kriminalroman som handler om hvordan gamle løgner og fortielser hjemsøker nåtiden og fåruhyggelige konsekvenser.

Deltag gerne i festen når jeg streamer eller join min discord :) Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om svik og mer enn 1200 andre emner. Svik er en norsk thriller med handling fra midten av andre verdenskrig, en spenningsfilm mot et bakteppe av virkelige hendelser. Vokalisten i Aqua, Lene Nystrøm, har en av de sentrale rollene i filmen. svik n (bokmål/riksmål/nynorsk) Tilfelle av at man går bort fra sitt ord/sitt løfte/sin tilhørighet.

mai 1918 § 30. Svik har mange ansikter og rammer alle aldersgrupper. Essensen i svik er tillitsbrudd.

RELATERTE BØKER