Coaching i lunsjpausen

Coaching i lunsjpausen - Berit Mannseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Mannseth
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Coaching i lunsjpausen.pdf
ISBN
9538126150292

BESKRIVELSE

Ta en pause. Bli kjent med deg selv, og stak ut kursen for resten av ditt liv. Denne boken er en personlige coach og et uvurderlig verktøy for å få det livet du ønsker deg. Du får hjelp til å finne dine sterke sider ved å stille de riktige spørsmålene. Svarene har du selv. Berit Mannseth er livsveileder, familieterapeut og spesialpedagog. Hun gir konkrete råd og eksempler du kan kjenne deg igjen i. Hvert tema i boken omhandler nødvendige prosesser i din personlige utvikling.

Coaching har hovedfokus på nåsituasjonen, aktiv handling og fremtid i et gitt tidsperspektiv. Under hele denne prosessen vil det foregå en bevisstgjøringsprosess hos coachee.

Kjære ... I utgangspunktet er ikke reisetid til og fra fast arbeidssted arbeidstid, og kan du fritt forlate arbeidsplassen i lunsjpausen, er heller ikke dette arbeidstid. Har du lunsjpausen innbakt i arbeidstiden din, skal du være tilgjengelig.

RELATERTE BØKER