Jeg kjenner dette huset

Jeg kjenner dette huset - Merethe Lindstrøm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merethe Lindstrøm
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Jeg kjenner dette huset.pdf
ISBN
8284642414155

BESKRIVELSE

Novellene i denne samlingen dreier seg om savn, hat, lengsel og ensomhet, om tapt kjærlighet, tapt barndom og tapt lykke. Historiene er ulike, men flere deler et felles øyeblikksmotiv. I tillegg dukker de samme karakterene opp i en rekke av novellene.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Jeg kjenner dette huset fra Bokklubber Novellene i denne samlingen dreier seg om savn, hat, lengsel og ensomhet, om tapt kjærlighet, tapt barndom og tapt lykke. Historiene er ulike, men flere deler et felles øyeblikksmotiv.

Historiene er ulike, men flere.. «Jeg flytter ut av dette huset når alt dette rundt viruset (coronaviruset, journ.anm.) er over. Jeg kan bare ikke bo her, da alt minner meg om han, og jeg har alltid vært redd for å være her alene.

RELATERTE BØKER