Klasseromsledelse

Klasseromsledelse - Bodil Wennberg, Sofia Norberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bodil Wennberg, Sofia Norberg
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Klasseromsledelse.pdf
ISBN
9827909626138

BESKRIVELSE

Dagens lærere møter mange utfordringer. Flere lærere må sykmelde seg, og elevene blir stresset. Både barn og voksne klager over manglende arbeidsro og et bråkete skolemiljø. Hvordan kan hver enkelt lærer løse disse problemene? I denne boka viser Bodil Wennberg og Sofia Norberg hvordan læreren kan skape arbeidsro og bedre forutsetninger for læring gjennom tydelig ledelse i klasserommet. Hvis læreren arbeider systematisk med EQ (emosjonell intelligens), blir det lettere for ham/henne å håndtere følelser og utfordringer rundt makt og autoritet i klasserommet. Vi tenker ikke alltid på lærere som ledere, men ledelse er en viktig del av lærerrollen. Ved hjelp av teorien om EQ (emosjonell intelligens) beskriver Wennberg og Norberg hvordan du som lærer kan ta tilbake makten i klasserommet. Boka har eget kapittel om forsvarsstrategier, og her får du mange tips om hvordan du kan gjenkjenne både egne og andres reaksjonsmønstre. Til norsk ved Bodil Sunde.

Flere studier har funnet at god klasse-romsledelse er viktig for elevenes læringsutbytte og en god predikator for faglige prestasjoner (Baumert et al., 2010; Klusmann, Kunter, Trautwein, Lüdtke & På barnetrinnet fant man også sterk virkning av programmer som legger vekt på klasseromsledelse og motivasjon. Funnene er viktige for reformer av matteundervisningen, mener Slavin.

Å blokkere for å hindre distraksjoner løser ikke problemene med elevene - det oppmuntrer dem bare til å finne et annet nettsted som er like forstyrrende. Dette er ikke et teknologisk problem - det dreier seg om oppførsel.

RELATERTE BØKER