Dette er helt nødvendig

Dette er helt nødvendig - Benedicte Meyer Kroneberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedicte Meyer Kroneberg
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Dette er helt nødvendig.pdf
ISBN
7664105862929

BESKRIVELSE

Det varte lenger den andre gangen, dere tok dere bedre tid. Du satt oppå ham en stund først, han holdt hendene sine på puppene dine og lot dem gli nedover langs midjen din og du kjente i håndflatene hans at han likte alt ved deg. Du følte deg fullkommen og vakker. Jeg antar det, og plager meg selv med dette: Uten at du måtte be ham om noe, visste han hva du ville. Hvert ønske du hadde ble ordløst oppfylt, hvert behov dekket. På et tidspunkt, knusende, har du innrømt at det alltid var mer tilfredsstillende for deg å ligge med Klaus enn det hadde vært å ligge med meg. Jeg tenker meg at det var slik fra første stund, at han allerede da forstod deg ut og inn. Jeg må gå helt dit hvor det ikke kan bli verre, først da får jeg kontroll. Fotografen Daniel har nylig blitt skilt, og trenger å forstå hva som skjedde. Samtidig prøver han å være en god far for Ylva og Thea. En dag tar han med seg døtrene på båttur. Han velger å bryte avtalen om å dra tilbake neste dag, selv om værmeldingen sier at det skal blåse opp. For tross alt: Hvem bryter egentlig avtaler her? Benedicte Meyer Kroneberg har gjennom sine bøker vist seg som sterk og viktig stemme i norsk litteratur. I Dette er helt nødvendig fortsetter hun sin store undersøkelse av familien.

Kjøp boken Dette er helt nødvendig av Benedicte Meyer Kroneberg (ISBN 9788202527518) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Finnes som e-bok. Det varte lenger den andre gangen, dere tok dere bedre tid. Personer som er helt nødvendige for å kunne opprettholde forsvarlig drift knyttet til liv og helse kan bli unntatt fra karanteneplikten når de er på jobb.

RELATERTE BØKER