En rettferdig krig

En rettferdig krig - Benedicte Meyer Kroneberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedicte Meyer Kroneberg
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
En rettferdig krig.pdf
ISBN
7567992214101

BESKRIVELSE

Slagpasienten Hans beveger seg mot et oppgjør med fysioterapeuten Terje. Eks-kona Karin, som er journalist, møter en gammel kjæreste. Svigersønnen Erik sitter fast i en hendelse han opplevde da han var soldat i Afghanistan og tilbringer dagene på Oslo S. Da Live, Eriks kone, reiser bort noen dager, må de alle ta stilling til hvem de er for hverandre og for seg selv.

3.0 Rettferdig krig Siden den tiden av romerske filosofen og statsmann Cicero, har både enkeltpersoner og samfunn forsøkt å definere nøyaktig hva som utgjør en rettferdig krig og en urettferdig krig. I middelalderen, kristne teologer tok opp saken i en stor måte og startet noen av de første moralske undersøkelser og dialog om berettiget og uberettiget krig. - Ingen rettferdig krig Nobelprisvinner Jimmy Carter sier en USA-ledet krig mot Irak ikke er etisk riktig.

innbundet, 2012. Sendes innen 3-4 virkedager.

RELATERTE BØKER