Et nytt holocaust

Et nytt holocaust - Giulio Meotti | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Giulio Meotti
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
Et nytt holocaust.pdf
ISBN
9862954411292

BESKRIVELSE

Italienske GiulioMeotti dokumenterer i denne boken historiene til de jøder som har mistet livet som følge av palestinsk terrorisme. Mennesker som var på vei til jobb, til markedet, som skulle møte venner. De levde normale liv i en unik nasjon. "Dette er Israels Ground Zero," skriver forfatteren, "det landet som først opplevde selvmordsterrorisme i stor skala. Mer enn 150 selvmordsangrep er gjennomført, og 500 forhindret. Her er et sort hull som i løpet av 15 år har slukt 1 557 mennesker og etterlatt seg 17 000 skadede."

Foto: Pixabay / MoneyForCoffee. Det var i et kabinettmøte i det israelske Knesset hvor utdanningsministeren skal ha uttrykt bekymring for at jøder gjennom inngifte i ikke-jødiske familier og assimilasjon «går tapt». Det føles som et nytt holocaust!», sier Shekelstein til Nordfront.

De ble bare ikke snakket om. Den nylig løslatte atomteknikeren Mordechai Vanunu sier han avslørte Israels hemmelige atomvåpenprogram for å redde landet fra et nytt Holocaust. Nytt historieverk om det norske Holocaust I dag markeres Holocaust-dagen over hele verden, også i Norge. Men fortsatt mangler det store standardverket om det norske Holocaust. Gud tillot holocaust av samme grunn som han har tillatt all menneskelig lidelse: for at viktige stridsspørsmål som ble reist for lenge siden, skal bli avgjort.

RELATERTE BØKER