Himmelen vet ingenting

Himmelen vet ingenting - Kaj Skagen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaj Skagen
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
Himmelen vet ingenting.pdf
ISBN
2887418346223

BESKRIVELSE

Da Himmelen vet ingenting utkom i 1988 .kk den voldsom oppmerksomhet. I pressen ble den lest som en «nøkkelroman» og sterkt fordømt fordi den ble knyttet til et virkelig selvmord i den sentrale kulturinstitusjonen Gyldendal Norsk Forlag. Kritikken var mer moralsk forarget enn litterær, og den rasende omtalen ble siden betegnet som «den styggeste mishandling av noen bok siden Bjørneboe utga Under en hårdere himmel i 1957». Over tredve år senere fremstår romanen som en ung forfatters sorg og re.eksjon over tapet av en eldre venn. Vennens død vever seg sammen med fortellerens tap av tro på en høyere verden, og hans pessimistiske betraktninger av samtidens kulturelle forfall. Løst fra den tidsbundne konteksten den først ble lest i, fremstår Himmelen vet ingenting som en gripende fortelling om hvordan verdens fortryllelse forgår og hvordan det er å leve uten tro. Etterord av Hans Fredrik Dahl.

Kritikken var mer moralsk forarget enn litterær, og den … Kaj Skagen (født 23. oktober 1949 i Strandebarm) er en norsk forfatter.Kaj Skagen har siden 1977 mottatt Statens garantiinntekt for kunstnere.

Ingenting - LIden - Duration: 4:34. K Moen 532,579 views. Disse lenkene leder til kritikken av «Himmelen vet ingenting» samlet i to nedlastbare pdf'er: Himmelen vet ingenting.

RELATERTE BØKER