Logg av

Logg av - Thomas Moen, Lars Bratsberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Moen, Lars Bratsberg
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Logg av.pdf
ISBN
8919187750022

BESKRIVELSE

"Jeg hadde ingenting annet å gjøre enn å se min sønn spille fotball. Se ham smile, les og kose seg med vennene sine. Jeg valgte telefonen foran ham. Jeg hater meg selv." Endelig får vi mulitaskernes fortelling, og begrunnelse, for hvorfor vi skal logge av når vi har fri og anledning til det. Det skjer noe med oss og vårt forhold til omgivelsene når vi bare kommuniserer digitalt. Og ikke minst stresser vi hjernen hele døgnet når vi hele tiden skal være på og med fordi vi tror at vi kan gå glipp av noe. Logg av er en viktig bok som gir deg mulighet til igjen å finne balansen i livet, å være tilstede både sosialt og på jobb, og sove godt uten å stresse for å få nok søvn.

Knytt varige vennskap og lær praktiske ferdigheter som gir nytte livet ut. Speideren har plass og oppgaver til alle som vil oppleve naturens frihet, uansett alder og erfaring. Logg av og på YouTube Du finner de siste oppdateringene om hvordan vi håndterer situasjonen med koronaviruset (COVID-19), på g.co/yt-covid19 , eller du kan følge @TeamYouTube på Twitter .

Logg på for å få tilgang til abonnementene, spillelistene, opplastingene og kjøpene dine samt loggen din med mer. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto. Logg inn her for å lese det.

RELATERTE BØKER