Våken

Våken - Morten Nygård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Nygård
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Våken.pdf
ISBN
4008495805207

BESKRIVELSE

Livet er et mysterium, men ingen hemmelighet. Jeg hadde brukt sju år av livet mitt på å være noe jeg ikke var! Fremfor å bli meg forsøkte jeg å etterligne mesterne mine. Jeg foreleste om teorier og sannheter som egentlig var mine mestres teorier og sannheter. Jeg jobbet så hardt for å få anerkjennelse fra dem at jeg ikke innså at jeg hadde mistet meg selv på veien. En dag blir Morten Nygård kontaktet av mesteren Ib fra Egypt, som inviterer ham inn i den hellige sirkel. Med intens tilstedeværelse deler han av sin kunnskap om menneskelige egenskaper - om tanker, følelser og om åndelig utvikling. Nygård legger ut på en reise med hjertet som kompass - fra hjemmet i Nittedal til Finnmarksvidda der energien mellom natur og mennesker retter søkelyset mot store kulturforskjeller, og videre til Egypt. Boken treffer, vekker og inspirerer. Du vil garantert kjenne deg igjen.

Les mer her. Det er også utviklet gudstjenesteressurser om barns rettigheter.

oppmerksom, årvåken Det er viktig å være våken i trafikken Når en syk person legges i respirator, blir han normalt holdt i kunstig koma. Men den praksisen bør legene kanskje endre.

RELATERTE BØKER