Norsk kringkastingshistorie

Norsk kringkastingshistorie - Ketil Jarl Halse, Helge Østbye | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ketil Jarl Halse, Helge Østbye
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Norsk kringkastingshistorie.pdf
ISBN
4343270875451

BESKRIVELSE

Denne boka viser hovudlinjene i utviklinga av norsk kringkasting, frå etableringa av private kringkastingsselskap på 1920-talet, opprettinga av kringkastingsmonopolet frå 1933 og fram til dagens mangfald av radio- og tv-kanalar. Forfattarane viser korleis kringkastingsinstitusjonane har endra seg i takt med den teknologiske, økonomiske og politiske utviklinga og korleis innhaldet i media har blitt stadig meir samansett. Boka er skriven for studentar i medievitneskap og journalistikk. Men vil vere interessant for alle som arbeider i media eller med mediespørsmål. Har litteraturliste.

ved fjernsal og sal utanfor fast utsalsstad (angrerettloven)". Norsk kringkastingshistorie. Helge Østbye, Ketil Jarl Halse.

Okkupasjonsmakten brukte alle medier, også ... Norsk kringkastingshistorie går tilbake til 1920-årene. I april 1923 ble det første radioprogram i Norden sendt fra en liten sender på Tryvannshøgda i det daværende Vestre Aker.

RELATERTE BØKER