Før jeg brenner ned

Før jeg brenner ned - Gaute Heivoll | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Heivoll
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Før jeg brenner ned.pdf
ISBN
5613450405491

BESKRIVELSE

Søndag, 4. juni 1978. En pyroman går løs i Finsland, et stykke utenfor Kristiansand. I en hel måned har han herjet, og panikken stiger i den lille bygda. Sammen med det lokale politiet har KRIPOS etablert base i den gamle kommunestyresalen. Pyromanen må tas, men sporene er få. Dagen etter er det hele over, men først etter den verste natten av dem alle. Den samme søndagen blir det ført en gutt til døpefonten i Finsland kirke. Den gutten heter Gaute Heivoll. Og med denne forbindelsen som utgangspunkt rekonstruerer Før jeg brenner ned det som hendte våren 1978, og det som skulle vise seg å være en av norgeshistoriens mest omfattende og dramatiske pyromansaker. Hvem var mannen som tente på? Hvorfor gjorde han det? Og hva med gutten som ble døpt den dagen, og som hele sitt liv har levd med historien om brannene? Hva ble det av ham?Med Før jeg brenner ned vant Gaute Heivoll Brageprisen i 2010.

Hovedpersonene i boka. Dag: Dag er enebarnet til Alma og Ingemann.

To utrolig bra bøker på rad blir litt for mye av det gode! Før jeg brenner ned har høstet mye skryt og jeg hadde lenge ønsket å lese noe av Heivoll. Men dessverre ble ikke Før jeg brenner ned den boka jeg hadde ventet meg.

RELATERTE BØKER