La oss leke og fargelegge! Espen Ekorn. Blå

La oss leke og fargelegge! Espen Ekorn. Blå En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
La oss leke og fargelegge! Espen Ekorn. Blå.pdf
ISBN
7209854282828

BESKRIVELSE

LA OSS LEKE & FARGELEGGE HEFTENE ER LETTE Å BÆRE MED SEG MED DET PRAKTISKE HULLET I TOPPEN. Mange timers lærerik underholdning hvor barna lærer å tegne, de kan fargelegge og lærer om tall, farger, former, mange nye ord og hva de betyr, og mye mer... Hvert hefte er på 28 sider i A4 format, softcover. Passer for barn i alderen 2 - 8 år

Fargene er enkle å kombinere med andre farger som beige, grått og hvitt. Med disse tonene vil beige få en vakker glød, grått vil livne til og hvitt vil se friskt og elegant ut. Fargelegg.no tilbyr de gøyeste fargeleggingstegninger å fargelegge.

Illustrert med de originale tegningene fra førsteutgaven i 1903. Beatrix P... Øyelege ved Bærum Øyeklinikk og Colosseum øyelegesenter.

RELATERTE BØKER