Spør Vera

Spør Vera - Vera Micaelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Micaelsen
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Spør Vera.pdf
ISBN
2197296954322

BESKRIVELSE

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer!Hvorfor får jeg energi av å ta på fotballsko? Går det an å like et fag man hater? Hva gjør jeg hvis vennene mine ikke tilgir meg? Hvordan skal jeg slutte å tenke på skumle nyheter? I en årrekke har norske barn stilt Vera Micaelsen spørsmål spørsmål om viktige ting i livet. Denne boka er ei samling av de gode spørsmålene og de kloke svarene fra Aftenposten juniors spalte «Spør Vera». Vi håper boka kan være til hjelp når du ikke vet hva du skal gjøre. For det finnes alltid hjelp å få bare du spør!

Helt siden oppstarten av Aftenposten jr. i 2012 og har Vera hatt spalten "Spør Vera", hvor barn har stilt spørsmål om vanskelige, flaue og forundelige ting. Takk til Aftenposten Junior som har gitt meg lov til å ha Spør Vera-spalten i så mange år.

Tilbake til episodelisten Ikke spør om det. Blind. Spør i vei! Hvorfor kiler det i magen når jeg er forelska? Hvordan kan jeg krangle mindre med broren min? Kan et kjedelig fag bli morsomt? Disse, og mange andre spørsmål, har barn stilt Vera Micaelsen helt siden oppstarten av Aftenposten Junior i 2012. Fra Aftenposten juniors spalte Spør Vera.Hvorfor får jeg energi av å ta på fotballsko? Går det an å like et fag man hater? Hva gjør jeg hvis vennene mine ikke tilgir meg? Hvordan skal jeg slutte å tenke på skumle nyheter? I en årrekke har norske barn stilt Vera Micaelsen spørsmål spørsmål om viktige ting i livet.

RELATERTE BØKER