Demokrati og idealer

Demokrati og idealer - Jan Erik Mustad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Mustad
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Demokrati og idealer.pdf
ISBN
9426417589598

BESKRIVELSE

Boken gir en oversiktlig beskrivelse av det britiske politiske systemet og regjeringsperiodene til Margaret Thatcher, John Major og Tony Blair. Den handler om perioden fra 1975 og frem til i dag, og setter søkelys på både innenriks- og utenrikssaker som har preget den politiske arena: helse og velferd, utdanning, Nord-Irland, imperiet, og forholdet til Europa, Irak og USA. Her får vi en nyttig innføring i det politiske systemet både sentralt og lokalt, og de til tider forvirrende og uklare politiske prosessene på De britiske øyene forklares på en forståelig måte. Jan Erik Mustad har lang erfaring fra høyere utdanning. Han har undervist ved Universitetet i Agder, Universitetet i Oslo og Høgskolen i Telemark. Han har skrevet en rekke bøker og artikler om britisk politikk, historie, kultur og samfunn, og er en mye brukt mediekommentator når det gjelder britiske spørsmål.

A Short Introduction to the History of the United Kingdom, utgitt 2006 Diverse artikler. Forum for fremmespråksdidaktikk, med open access tidsskriftet ... Økt mangfold og individualisering gir behov for demokratiforståelse, respekt for forskjellighet og positive holdninger til å leve sammen i fellesskap.

... Dens idealer om «det samarbeidende, meningssøkende, ... At demokratiet ofte ikke lever opp til sine idealer og ikke fungerer godt nok, vet alle.

RELATERTE BØKER