Kokos har bursdag

Kokos har bursdag - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Kokos har bursdag.pdf
ISBN
3688776950919

BESKRIVELSE

I dag er Kokos tre år, og vennene hans vil gi ham en overraskelse. De synes han fortjener en skikkelig bursdagsfest. Løveungen, Frøken Kanin og Bassa drar ut i skogen for å plukke blåbær til pannekaker. Kokos synes det er rart at alle vennene hans er borte. Han som har bursdag og allting. Han venter og venter. De kan vel ikke ha glemt ham? Men plutselig går døren til kokoshuset opp, og der er de jo alle sammen med blåbær og pannekakerøre.Ny klaffebok om KOKOS, et av dyrene i Karsten og Petras verden!

Sommerfuglkake. Tenk at noe så vakkert kan være så enkelt.

Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester! Heisann og god torsdag!💛 I dag har Klara bursdag og vi startet morgenen med gavedryss og bursdagssang. Utenom at Klara har bursdag i dag er det lite som minner om at 4 juli er her.

RELATERTE BØKER