Tuba luba 1-2

Tuba luba 1-2 - Ebba Sporstøl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ebba Sporstøl
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Tuba luba 1-2.pdf
ISBN
1420547657788

BESKRIVELSE

Lese- og oppgavehefte A . er de første enheten av en ny utgave av Tuba Luba for begynnerundervisningen. Den nye serien innebærer en tidligere start på lese- og skriveopplæringen enn det de tidligere utgavene la opp til. I de nye utgavene vil innlæringen av de små bokstavene stå i sentrum fra begynnelsen, mens de store bokstavene bare opptrer i sin naturlige sammenheng.

Lese- og oppgavehefte D bygger på at elevene har gjennomgått A, B og C-heftene, slik at alle de 24 mest vanlige bokstavene i norsk er innlært og automatisert. Kjøp Tuba luba 1-2 fra Bokklubber Tuba Luba 1-2 Lesehefte D er en av åtte enheter, som er et sammenhengende opplegg for de to første trinnene. Tuba Luba har sakte progresjon, en klar systematikk og et omfattende øvingstilbud.

Desseeiningane er ei ny og sterkt revidert utgåveav deitidlegare bøkene i serien for første og andre trinn. Rettleiing til Tuba Luba 1-2 Lesehefte B. KS.

RELATERTE BØKER