Beboerne

Beboerne - Steen Steensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steen Steensen
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Beboerne.pdf
ISBN
4502156739204

BESKRIVELSE

De fleste av oss vet lite om livet på et sykehjem. Gjennom denne dokumentaren lar Steen Steensen oss bli kjent med et sykehjem i Norge, med stedet, pleierne, de pårørende og først og fremst beboerne. Hvem er de gamle? Hvilke liv har de levd? Boken er full av lune, morsomme, triste og sterke observasjoner og scener. I tillegg tar forfatteren for seg en rekke aktuelle temaer knyttet til eldreomsorg. En bok for pårørende og for deg som er nysgjerrig på et liv du ikke vet så mye om. Med fotografier av Agnete Brun. Normal Side 1 av 1 0

En gang i måneden arrangeres det reparasjonskafé. For beboerne; j k i e l h m. L.

Alt og alle som skaper liv i gangene er velkomne, og ... Beboerne på sykehjem får nemlig mange nye ansikter å bli kjent med, og ansiktene skal i tillegg ikke komme for nært, men holde seg litt på avstand. Det blir utrygt i egen stue og i eget hjem.

RELATERTE BØKER