La det snø!

La det snø! - John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
La det snø!.pdf
ISBN
5141560160489

BESKRIVELSE

Tenk 'Love Actually'. Jul, overveldende mengder snø, og tilsvarende mengder ekte romantikk. LA DET SNØ! Det er julaften, og et uvær med dårlig timing begraver innbyggerne i Gracetown i store mengder snø. Kaoset er et faktum. Én tapper sjel våger seg ut i uværet fra sitt strandede tog, og setter i gang en rad med hendelser som kommer til å forandre mange liv. De neste tre dagene tar en jente en risikabel snarvei med en uimotståelig fremmed, tre venner legger i vei for å vinne kappløpet til Waffle House, og skjebnen til en minigris havner i hendene på en elskovssyk barista.En trio av vår tids bestselgende forfattere - John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle - vekker julas magi til live i tre sammenvevde, morsomme, rørende og sjarmerende fortellinger om kjærlighet, romantikk og kyss som kommer til å ta pusten fra deg.En komedie like DEILIG som en hvilken som helst fra Shakespeares hånd. - Washington PostForfatterne deler en ironisk, særegen humoristisk sans som bidrar til å flette historiene deres, hver og en med en litt annerledes tone, et litt annerledes syn på kjærligheten, sammen til ett, helhetlig verk overfylt av ROMANTIKK. - The Horn Book

PrebzOgDennis) Låtskrivere: Magnus Clausen, Alexander Austheim, Preben Fjell, Dennis Vareide, Marcus Ulstad Nilsen Produsent: Alexander «Rykkinfella» Austheim Det synes også klart at samtlige tre forfattere er unike på karakterutvikling. Fortellingene har dessuten dybde, og de preges av en lunefull atmosfære.

Kaoset er et faktum. Én tapper sjel våger seg ut og setter i gang en rad med hendelser som kommer til å forandre mange liv. La det snø lyrics.

RELATERTE BØKER