Til vi møtes igjen

Til vi møtes igjen - Kate Lord Brown | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Lord Brown
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Til vi møtes igjen.pdf
ISBN
9676450962760

BESKRIVELSE

5. januar, 1941: Den vakre rikmannsjenta Evie ønsker seg bort fra det overfladiske overklasselivet og ikke minst den vanskelige stemoren Virginia. Mens bombene faller i London hver eneste natt, bestemmer hun seg for å tjenestegjøre i ATAs flyskvadron. Som sivil pilot skal hun transportere kampfly til baser over det krigsherjede Storbritannia. På flybasen møter hun den engstelige Stella Grainger, som har etterlatt sin lille sønn hos besteforeldrene, og Megan Jones, en idealistisk ung kvinne som aldri før har vært utenfor sin lille walisiske hjemby. Livet til de tre spenningssøkende kvinnene knyttes sammen i heltemot, vennskap og kampen mot sterke fordommer på den mannsdominerte flybasen. Tilværelsen blir svært intens når livet kan være over om noen timer ...

Jeg ser fram til å se de fine, gule draktene ute på Aspmyra Har nå drømt flere drømmer der vi møtes igjen. Det er 5 år siden vi møttes.

Kristin Harmel (Innbundet) 328 kr. Kjøp Lindesnes Trekkspillklubb. Til vi møtes igjen Kate Lord Brown (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

RELATERTE BØKER