Vera

Vera - Anne Swärd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Swärd
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Vera.pdf
ISBN
1850595494000

BESKRIVELSE

En liten kjærlighetshistorie får store følger i kritikerrost roman. Under falskt navn kommer franske Sandrine fra krigens mørke til et varmt forsommer-Sverige. Året er 1945. Med seg har hun et ufødt barn hun ikke vil ha, og en hemmelighet som hun er forberedt på å gjøre hva som helst for å holde på. Sju måneder senere står hun brud på en øy langt ute i skjærgården. Ingen i brudefølget kjenner bakgrunnen hennes. Ved å si ja til den dobbelt så gamle legen Ivan, gifter Sandrine seg inn i en fremmed verden: den fryktinngytende overklassefamilien Ceder. Under bryllupsnatten raser en snøstorm over skjærgården og hele festfølget blir værfast. Det er som om denne natten bærer bud om hvordan resten av ekteskapet skal bli - en iskald allianse bygget på hemmeligheter, løgner og redsler. Vera er en fortelling om flukt og overlevelse, om mødre og døtre, om skyld og kjærlighet som arves ned gjennom generasjoner.

Sentralt står en rekke historiske romaner, til dels i flere bind, men hun har også skrevet samtidsromaner, skuespill og sakprosa. Hun har kastet nytt lys over viktige deler av vår historie. Vera og hennes betrodde assistent står overfor en rekke fengslende mordmysterier i Northumberland.

desember 1974, død 28. oktober 2018) var en norsk programleder, forfatter og filmmedarbeider.

RELATERTE BØKER