Dette snakker man bare med kaniner om

Dette snakker man bare med kaniner om - Anna Höglund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Höglund
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Dette snakker man bare med kaniner om.pdf
ISBN
8501639021980

BESKRIVELSE

I «Dette snakker man bare med kaniner om» møter vi en høysensitiv og introvert trettenåring, fremstilt som en kanin. Gjennom kaninens egne betraktninger får leseren innsikt i dens tanker og liv. Den føler seg annerledes og utenfor, men ønsker likevel å være del av et fellesskap med andre. Boka har fått usedvanlig gode kritikker og har blitt et fenomen i Sverige. Anna Höglund har mottatt flere priser - bl.a. Snøbollen for beste bildebok og Nils Holgersson-prisen.

For å kunne gi våre dyr gode liv er det vikti Dette snakker man bare med kaniner om. Anna Höglund.

Med tanke på at raser av kaniner for avl for kjøtt ble opprettet kunstig, var mange av deres egenskaper maksimalt forbedret. 34 minutter siden, stjernestøv skrev: Lurer på hva som skal til for å bli kvitt en diagnose? Skrev noen meldinger til sykepleieren etter at vi tok en kjøretur i dag, glemte det helt når vi snakket. Han har selv sagt jeg er ikke som andre med psykoselidelse,og flere her inne tror ikke jeg er syk.

RELATERTE BØKER