Effektiv læring

Effektiv læring - Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Effektiv læring.pdf
ISBN
7031730081203

BESKRIVELSE

Hvordan mestre overgangen fra videregående opplæring til høgskole- eller universitetsnivå? Hva kan du gjøre for å få en god studiestart og lykkes videre i studiene? Hvordan lære mer og bedre? Denne boka gir deg råd om effektiv læring og om hvordan du kan organisere studiearbeidet ditt for å oppnå gode resultater. Du får blant annet tips om hukommelsesteknikker, tidsplanlegging, effektiv lesing, notatteknikker, skriving som fremmer læring, arbeid i grupper, eksamensforberedelse og hvor du kan søke veiledning. Forfatterne har lang erfaring med undervisning og veiledning, både av begynnerstudenter og viderekomne. De har publisert en rekke bøker og artikler om læring. Lars Skjold Wilhelmsen var tidligere pedagogisk rådgiver ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen, og driver nå sin egen virksomhet. Terje Manger er professor i pedagogisk psykologi ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

La klassen komme med forslag til forbedringer av konseptet. Lag til slutt en avstemning hvor dere stemmer over den beste ideen.

Produktbeskrivelse. Hvordan mestre overgangen fra videregående opplæring ... For å være en effektiv trenerutvikler kan det være lurt å jobbe ut fra prinsipper om hvordan voksne lærer: Hjelp treneren til å reflektere og bygge videre på egne erfaringer og eksisterende ferdigheter.

RELATERTE BØKER