Himmelske tilstander

Himmelske tilstander - Tove Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Nilsen
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Himmelske tilstander.pdf
ISBN
1683432091889

BESKRIVELSE

«Å bli ærlig betydde å bryte opp nok en gang.» Hun er tilbake på Kreta. Den varme øya er som et annet hjem for henne. Hun går turer i timianduft, og hun møter stadig den pur unge kattemoren med et kull på sju små.Denne reisen er ikke som de tidligere. Hun har nylig mistet sin far. Hun har brutt med han hun var sammen med i mange år. Hun har møtt en mann som hun er i ferd med å bli kjent med. Er det noe ved tanken på voksen kjærlighet som gjør henne ekstra sårbar?På Kreta er lyset og de klare fargene som før, men hun legger merke til at det fins færre jobber og mindre penger her nå. I havet omkring den vakre øya synker båter fullastet med flyktninger. Da hun møter sin gamle venn Manolis, ser hun at ansiktet hans er merket av sykdom.«Himmelske tilstander» er en rik roman om dødelighet og skaperkraft, om brudd og ny kjærlighet.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Gisken Armand. Hør utdrag Fra forlagets omtale: Hun er ... Kjøp Himmelske tilstander fra Bokklubber «Å bli ærlig betydde å bryte opp nok en gang.» Hun er tilbake på Kreta.

Døtrene er voksne, men likevel nære. Men huset er tommere enn noen gang. «Å bli ærlig betydde å bryte opp nok en gang.» Hun er tilbake på Kreta.

RELATERTE BØKER