Sommer ved fjorden

Sommer ved fjorden - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Sommer ved fjorden.pdf
ISBN
4893068732999

BESKRIVELSE

Ragnhild skal endelig gifte seg med Arne, og til alles overraskelse tilbyr Julie seg å holde selskapet i huset på Nordstrand. Etter middagen overhører Julie noe som får henne til å rase. Samme kveld reiser de nygifte på bryllupsreise til Holmsbu. Her nyter de hverandre og de vakre sommerkveldene, men idyllen blir brutt når Julie og Henrik helt uventet dukker opp.Ragnhild gikk nølende mot dem. «Har vi misforstått? Skulle vi ikke få være her til i morgen?» Julie så knapt henne. «Nei, vi har ombestemt oss. Dere rekker bussen som går om tre kvarter. Dere kan ikke være her til i morgen. Hvis du lurer på hvorfor, kan du spørre din mormor når du kommer hjem.»

Get up to 3 months of free music. You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial.

Samme kveld reiser de nygifte på bryllupsreise til Holmsbu. sommer pÅ sundvolden hotel Med krokskogen i ryggen og rett ved fjorden er vi et yndet stoppested langs veien. Galleri, spa, bading, sykler, kajakk, opplevelser og museer er bare noe av det vi har å tilby! Posted on: 10.06.2020 10 tips for sommer ved OslofjordenI år blir det Norgesferie.

RELATERTE BØKER