Veier til forsoning - etter krig

Veier til forsoning - etter krig - Liv Mørland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Mørland
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Veier til forsoning - etter krig.pdf
ISBN
6592302774824

BESKRIVELSE

Boken handler om forsoning mellom mennesker. Forfatteren har intervjuet ni personer som alle blitt berørt av krig. Noen har flyktet hit til landet, andre er barn av tyske fedre eller har hatt foreldre med tilknytning til Nasjonal samling. I lys av fortellingene ser forfatteren på hva som kan føre mennesker til indre frihet, og knytter begreper og erfaringer herfra til andres erfaringer. Har litteraturliste.

Men den siste tids utvikling gir håp om at en mulig ... element i oppbygging av samfunn etter krig og konflikt. Foranledningen til konferansen var boken "Den vanskelige forsoningen" som ble utgitt i februar 2001 av Helsingforskomiteen og Kirkens Nødhjelp med Institutt for Menneskerettigheter som en viktig samarbeidspartner.

Det er ikke alle sider ved eget liv man er like stolt av. For å leve gode liv må finne en vei til forsoning også i eget liv, i forhold til seg selv.

RELATERTE BØKER