Tyskerungen

Tyskerungen - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Tyskerungen.pdf
ISBN
8200751049827

BESKRIVELSE

Tyskerungen er Camilla Läckbergs femte kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. I morens gamle kiste på loftet finner Erica Falck en tysk medalje fra andre verdenskrig, morens dagbøker og en blodflekkete barnegenser. Hun tar kontakt med en pensjonert historielærer for å få vite mer om nazismen. Han vil ikke fortelle så mye, og blir funnet drept etter kort tid. Erica bestemmer seg for å lese dagbøkene, og kommer over dype familiehemmeligheter. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER

1974 i Fjällbacka) debuterte som krimforfatter i 2003 og har siden skrevet fem romaner om Erica Falck og Patrik Hedström. Hun er tyskerungen som ble superstjerne! Men veien har vært lang. Den startet som toåring da mormoren tok henne med seg til Sverige fordi det var vanskelig å være tyskerunge i etterkrigstida.

Hør alle lydbøkene i Camilla Läckbergs krim-serie fra Fjällbacka: - Isprinsessen - Predikanten - Steinhuggeren - Ulykkesfuglen - Tyskerungen - Havfruen - Fyrvokteren - Englemakersken - Løvetemmeren - Heksen. Logg inn for å skrive en anmeldelse. I Tyskerungen er det Erica Falcks egne familiehemmeligheter som avsløres.

RELATERTE BØKER