Hardy-guttene på gangsterjakt

Hardy-guttene på gangsterjakt - Franklin W. Dixon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Hardy-guttene på gangsterjakt.pdf
ISBN
5798061931772

BESKRIVELSE

Tenåringene Frank og Joe Hardy bor i den amerikanske småbyen Bayport. Faren deres, Fenton Hardy, er en dyktig og berømt detektiv. Guttenes største ønske er at de selv skal bli detektiver og etterforske sine egne saker. Merkelig nok har de en tendens til å rote seg opp i mysterier! Kompisene Chet og Biff planlegger en båttur langs kysten sammen med noen andre ungdommer. Hardy-guttene må bli hjemme og er litt misunnelige på vennene sine. Chet og Biff legger utpå i sin egen båt litt før de andre, men været er dårlig og blir bare verre og verre. Ingen hører livstegn fra Chet og Biff, og da vrakrester driver i land, frykter alle at de er druknet. Frank og Joe organiserer en redningsaksjon for å finne dem - død eller levende. Redningsaksjonen viser seg å bli både vanskelig og farlig, og et utpressingsbrev adressert til Fenton Hardy kompliserer saken enda mer.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Tittel: Hardy-guttene på gangsterjakt , Forfatter: Dixon, Franklin W., Omtale: Tenåringene Frank og Joe Hardy bor i den amerikanske småbyen Bayport.

Faren deres, Fenton Hardy, er en dyktig og berømt detektiv. Guttenes største ønske er at ... Hardy-guttene er en populær bokserie med detektivhistorier for gutter og ungdommer, som omhandler de oppdiktede opplevelsene til tenåringsbrødrene Frank og Joe.Originalversjonene av bøkene ble produsert av syndikatet Stratemeyer Syndicate, (som ble stiftet av Edward Stratemeyer) i tidsrommet mellom 1927 og 1979 og skrevet av forskjellige skyggeforfattere, (ghost writers), under pseudonymet ... "Hardy-guttene på gangsterjakt" av Franklin W.

RELATERTE BØKER