Visning

Visning - Sofie Sarenbrant | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Sarenbrant
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Visning.pdf
ISBN
9676603576241

BESKRIVELSE

INVITERER DU FREMMEDE HJEM, MED MINDRE DU SKAL HA VISNING?Morgenen etter at familien Göransson har visning i idylliske Bromma i Stockholm, finner den seks år gamle Astrid pappaen sin brutalt drept i gjesterommet. Ingenting tyder på innbrudd, og drapsvåpenet er en av familiens egne kjøkkenkniver. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår at en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.

Velg skjulte Teams for å vise resten av teamene dine. Hvis du vil endre rekkefølgen på teamene dine, kan du velge og dra dem rundt på lerretet. Visning er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter.

Uansett hva du ser etter i en bolig, kan det lønne seg å bruke vår app "Visning". Den gir deg enkelt oversikt over nabolaget, solforhold og tips til hva du bør sjekke på visninger.

RELATERTE BØKER