Mer hus enn aker?

Mer hus enn aker? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Mer hus enn aker?.pdf
ISBN
5639224989270

BESKRIVELSE

Gjennom syv artikler tar boken opp sider ved urbaniseringen i Akershus i et historisk perspektiv. Tidligere var fylket kjent som Oslos grønne belte. I dag bor 90 % av innbyggerne i tettbygde strøk. Studiet av urbanisering handler om å undersøke urbane prosesser i en vid økonomisk, sosial, politisk, kulturell og geografisk kontekst. .Artiklene i denne boken gjør hver på sin måte dypdykk i historien. De viser hvordan urbaniseringen i Akershus er en egen historie, men også hvordan Akershus og urbaniseringsprosessene er uløselig knyttet til utviklingen i Oslo. I tid spenner artiklene over flere hundre års historie fra middelalderen til 1970-tallet.

Redaksjonen. Etter to års byggeaktivitet overrekte Norwegian Property i går nøklene til nybygget Aker Hus på Fornebu til Aker Kværner.

I de to bydelene Vestre Aker og Østensjø er andelen henholdsvis 140 prosent og 112 prosent over landsgjennomsnittet. Slik blir framtidas vær: Vannet kan stige mer enn Aker Brygge kan tåle NEDBØR: Framtidas vær vil by på mye mer regn for Norge. Illustrasjonsbilde fra Oslo 2012. Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter.

RELATERTE BØKER