Å klemme fingeren i døra

Å klemme fingeren i døra - Vera Micaelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Micaelsen
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Å klemme fingeren i døra.pdf
ISBN
3320256461964

BESKRIVELSE

Det å være bevisst sitt følelsesregister er noe av det viktigste man kan lære for å bli et trygt og helt menneske. Å kunne gjenkjenne og forstå sine egne og andres følelser og reaksjoner, det å kunne leve med dem, er helt nødvendig for å klare seg her i verden. Å ha et språk til å forklare sine følelser for andre mennesker, gir stor styrke og legger et godt grunnlag for å oppleve mestring. Vera Micaelsen gir her en rekke øvelser og oppgaver for å trene opp de ulike følelsene vi som barn og voksne ofte har. Artige og underfundige tegninger og fotografier ledsager teksten, som er skrevet på en morsom og underholdende "micaelsensk" måte.

Ett av barna har en diagnose, og Micaelsen har både forelest på Frambu og skrevet om pårørenderollen . Pris: 259,-. innbundet, 2011.

Å klemme fingeren i døra. 0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå.

RELATERTE BØKER