Den norske pasienten

Den norske pasienten - Lars Lenth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lenth
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Den norske pasienten.pdf
ISBN
8369914777665

BESKRIVELSE

Det er ikke lett å være gjennomsnittlig, der alle er over gjennomsnittet. Den en gang så lovende Leo Vangen har brakt seg selv i sikkerhet på Gåsøya på vestsiden av Snarøya i Bærum, der han lever et trygt, men begrenset liv. Da den uføretrygdede dorgeentusiasten Trond Bast fisker opp liket av en polakk utenfor Fornebu-landet, tvinges Leo Vangen ut i en verden bestående av korrupsjon, drap, gammel kjærlighet og misbruk av rusmidler og au pairer. For noe er råttent i Bærum kommune. Og hva i all verden er det egentlig med Terje Klavenes? "Den norske pasienten" er en humoristisk og alvorlig roman om menneskeskjebner i Bærum - bygda alle elsker å hate. «En hysterisk morsom fortelling» Trønder-Avisa

I de 13 kapitlene finnes det flere gode beskrivelser av hva som skiller den moderne pasienten fra tidligere tiders pasienter, men de fleste forfatterne hviler trygt på Talcott ... Den norske pasienten er en humoristisk og alvorlig roman om menneskeskjebner i Bærum - bygda alle elsker å hate. «En hysterisk morsom fortelling» Trønder-Avisa Flere i samme serie.

pris: 279,-Spar: 34,-Kan leses i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android, iBooks, på Kindle ... Den norske pasienten - roman (BOK) Lars Lenth. Del 152 00 Veil.

RELATERTE BØKER