Amatøren ; Billettene : roman

Amatøren ; Billettene : roman - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Amatøren ; Billettene : roman.pdf
ISBN
2133783939603

BESKRIVELSE

To Lars Saabye Christensens romaner, nå samlet i én utgave.AMATØREN er Lars Saabye Christensens første roman, utgitt i 1977.Christian Humle er en ung student som ikke tar studiene så alvorlig. Han snorksover på forelesning, gjør skandale til eksamen og er en amatør på alle livets områder. Han har også problemer med den tørste filosofvennen Georg Alt og ml-jenta Else Bratt som nesten aldri blunker. Han blir svett og fortvilet når det kreves ting av ham og er livende redd for å vekke oppmerksomhet - som han ustanselig gjør.«[] den hadde meg i gulvet minst et snes ganger under ukontrollerte latteranfall.»Knut Faldbakken, DagbladetBILLETTENE utkom første gang i 1980, og hører med blant Lars Saabye Christensens morsomste bøker.Magnus Mort er en tilsynelatende grå og anonym trikkekonduktør i Oslo Sporveier, og har en lang og trofast tjeneste som billettselger bak seg. Han har utviklet et sinnrikt system for å skaffe seg oversikt og overtak over livet sitt. En dag smyger bankkasserer Agnes Spillet seg inn i den ordnede tilværelsen hans og finner ut at hun gjerne vil bli. Trikkefører og mosjonsløper Harald Rank er nysgjerrig tilskuer før også han trekkes inn. Tre menneskers ensomme vanespor penses nå langsomt over i hverandre. I denne «[] velskrevet og underholdende, en skarpsindig avsløring av 'normalitetens patologi'.» Knut Faldbakken, Dagbladet

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Kjøp Amatøren lars saabye christensen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Amatøren lars saabye christensen i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Billettene (Heftet) av forfatter Lars Saabye Christensen.

AMATØREN er Lars Saabye Christensens første roman, utgitt i 1977. Christian Humle er en ung student som ikke tar studiene så alvorlig.

RELATERTE BØKER