E-læring

E-læring - Mona Engvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Engvig
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
E-læring.pdf
ISBN
7073341830751

BESKRIVELSE

E-læring er i rask vekst. Denne boka er skrevet for alle som driver med eller er interesserte i e-læring, enten som undervisere, administratorer eller elever. Den gir en felles kunnskapsplattform, noe som vil gjøre det lettere å samarbeide om og lykkes med kurs på nettet. Boka inneholder råd om hvordan innovasjoner relatert til e-læring tas i bruk. Den diskuterer pedagogiske aspekter ved e-læring, og drøfter samhandling som grunnleggende aspekt ved nettkurs. Studentenes perspektiv behandles i et eget kapittel. Boka avsluttes med en rekke praktiske råd om undervisning på nettet. Mona Engvig, Ph.D., har to mastergrader samt en doktorgrad fra Stanford University i California, og mottok i den forbindelse et 4-årig Fulbright-stipend. Hun har jobbet med e-læring siden 1999 som professor ved 10 forskjellige universiteter i flere land, og har vært konsulent for bl.a. Stanford og Harvard. I tillegg har hun utviklet og gjennomført e-læringskurs for fagansvarlige som ønsker å undervise på nettet. Mona Engvig har mottatt mange priser for sitt arbeid, blant annet den prestisjetunge Drazek Teaching Award fra University of Maryland. Hun har utgitt flere bøker og artikler om e-læring og andre emner.

Oppsummert. Elektronisk læring er læringsarbeid der elev eller student bruker internett for å motta lærestoff og oppgaver, arbeide og diskutere og deretter levere besvarelser. E-læring blir brukt som en fellesbetegnelse for IKT-støttede læringsaktiviteter, uavhengig av om målgruppen befinner seg på eller utenfor campus.

Våre produksjoner kan være store eller enkle - felles for dem er kvalitet i pedagogiske valg, valg av riktige virkemidler og målet om en god brukeropplevelse. E-læringskurs hos Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ). TkØ har utviklet e-læringskurs/-tester for tannhelsepersonell.

RELATERTE BØKER