Maximum 9

Maximum 9 - Grete Normann Tofteberg, Janneke Tangen, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Bjørnar Alseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Normann Tofteberg, Janneke Tangen, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Bjørnar Alseth
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Maximum 9.pdf
ISBN
2938065643249

BESKRIVELSE

Maximum Oppgavebok er ment å gi mer repetisjon og fordypning utover det som er i grunnboka.Oppgaveboka skal være et suplement til elevens bok. Den inneholder varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad.

a Lag et regneark som regner ut de nye prisene. La regnearket runde av til nærmeste hele krone. Maximum 9 Smartbok hjelper læreren med å undervise matematikk på måter som utvikler elevenes forståelse og ferdigheter.

Den har tydelig faglig fokus og bygger bro fra det konkrete til det abstrakte. Grunnboka inneholder fagtekster, eksempler, differensierte oppgaver og utfordringer. Maximum 9 1.124 Noen varer i en bruktbutikk skal prises opp med 4,5 %.

RELATERTE BØKER