Mellom tradisjon og modernisering

Mellom tradisjon og modernisering - Bjarne Rogan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Rogan
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Mellom tradisjon og modernisering.pdf
ISBN
2649475326870

BESKRIVELSE

Boken belyser en rekke emner - fra innenriks passtvang, sundmannsvesen, vei- og brobygging, landeveislokomotiver, post og telegraf, til bøndenes føringskjøring og markedsferder, vinterveier, snøploger og isvekking. Særlig vekt er lagt på skyss- og veivesen og bøndenes naturalarbeidsplikter. Bokens hovedtekst gir en sammenhengende fremstilling av vare- og persontransportens historie og bør leses fortløpende. Med litteraturliste og stikkordregister.

Mål og modernisering 1868-1940 . ISBN 9788252174465, 2011, ... ulike sektorer, er det ofte felles trekk mellom de grunnleggende utfordringene og løsningsstrategiene, i det minste så lenge de diskuteres på et allment og prinsi-pielt plan.

... NBC News skriver at tradisjonen kan bli droppet for første gang på flere i tiår grunnet ondt blod mellom Trump og Obama. Boken belyser en rekke emner - fra innenriks passtvang, sundmannsvesen, vei- og brobygging, landeveislokomotiver, post og telegraf, til bøndenes føringskjøring og markedsferder, vinterveier, snøploger Logg inn.

RELATERTE BØKER