Son under Son

Son under Son - Finn-Einar Eliassen, Marianne Johansson, Reidun Aasheim | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn-Einar Eliassen, Marianne Johansson, Reidun Aasheim
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Son under Son.pdf
ISBN
6433642552312

BESKRIVELSE

Boktittelen "Son under Son" har dobbel betydning: For det første viser den til det Son som bokstavelig talt ligger under bakken i og omkring det nåværende tettstedet og som arkeologer i mer enn ti år har arbeidet med å undersøke deler av. For det andre viser den til det som ligger "under" dagens sommeridyll, med kafeer, gallerier og båtliv. Ladestedet Son var i flere hundre år en viktig utskipningshavn for trelast og befolket av kjøpmenn, skippere, tollbetjenter, loser, sjauere, håndverkere og fiskere. Forfatterne har arbeidet med Sons historie i en årrekke. Denne boka forteller om funnene som arkeologene har gjort på gården Labo og i Son sentrum og om bosetting, handel og skipsfart fra middelalderen til 1700-tallet. Kombinasjonen av historiske og arkeologiske kilder kan fortelle mye om handelsstedet på Labo og om hvordan en strand og en bukt ble til Son sentrum og torg. Boka er rikt illustrert.

Her er hele diktet: Handa som låg med sprikande fingrar opp mot mitt bryst da du låg der og drakk kviler i dag på ditt harde mannskne, Son Båtforening er nå på Facebook Følg oss! Bruk av slippen, se egen side under Båthavna . Oslofjordens Båteier Union : www.obat.no.

Lokalt omtales den største av de tre som Sauholmen. Son er en tettbebyggelse i Vestby kommune i Viken fylke. Fra 2007 inngår Son sammen med Store Brevik i Moss tettsted.

RELATERTE BØKER