Hundene i Tessaloniki

Hundene i Tessaloniki - Kjell Askildsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Askildsen
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Hundene i Tessaloniki.pdf
ISBN
3988600015859

BESKRIVELSE

Bildet av hundene i Tessaloniki som henger sammen etter at de har paret seg, er nok et av de mest kjente i Kjell Askildsens forfatterskap. I denne samlingen, som består av seks noveller, skildrer Askildsen mennesker nært knyttet sammen som har mistet evnen til å kommunisere med hverandre. "Hundene i Tessaloniki" utkom i 1996. Samme år mottok Kjell Askildsen Brages hederspris.

Dette er en tendens som den danske litteraturforskeren Frederik Tygstrup mener er karakteristisk for det tjuende århundrets romaner, og som mange angloamerikanske teoretikere mener er karakteristisk for den moderne short storyen. Hundene i Tessaloniki : noveller Hundene i Tessaloniki (1996) er mer tematisk konsentrert enn de tidligere novellesamlingene. Med sin minimalistiske skrivemåte har han øvd stor innflytelse på samtidslitteraturen.

Read 19 reviews from the world's largest community for readers. Fem år er gått siden Askildsens forrige novellesamling, Et st... Vår pris 288,-.

RELATERTE BØKER